Praktische informatie

Okkie is van maandag tot en met vrijdag geopend van 8.00 uur tot 18.00 uur.

Je kunt je kind brengen tussen 8.00 – 9.30 en ophalen mag tussen 16.30 – 18.00. Als je tussen 9.30 en 16.30 wilt komen brengen of halen mag dat natuurlijk ook maar dan willen we dat graag vooraf even weten zodat we daar rekening mee kunnen houden.

We stellen het erg op prijs als je je kind uiterlijk rond 17.45 komt halen, zo kunnen we een fatsoenlijk overdracht geven en rustig afscheid nemen.

Het uurtarief in 2020 is €8,81.

Een kind kan bij het begin van de zwangerschap worden ingeschreven. Okkie heeft hiervoor een inschrijfformulier waarop onder meer kan worden aangegeven hoeveel dagen en voor welke dagen een plaats gewenst is. Als je wat betreft die dagen flexibel bent, vergroot je de kans op een plek een beetje. Ouders ontvangen een bevestiging van de inschrijving.

Indien een kind niet direct geplaatst kan worden, komt het op de wachtlijst. De kinderen komen op volgorde van binnenkomst op die wachtlijst te staan. Als de ouders met hun kind aan de beurt zijn, worden zij door Okkie benaderd. Dit gebeurt in eerste instantie telefonisch. Het is dus belangrijk dat Okkie op de hoogte is van adres- en telefoonnummerwijzigingen.