Praktische informatie

Okkie is van maandag tot en met vrijdag geopend van 8.00 uur tot 18.00 uur.

Je kunt je kind brengen tussen 8.00 – 9.30 en ophalen mag tussen 16.30 – 18.00. Als je tussen 9.30 en 16.30 wilt komen brengen of halen mag dat natuurlijk ook. We willen dat wel graag van te voren weten zodat we niet je kind bijvoorbeeld net in bed leggen.

We stellen het erg op prijs als je je kind uiterlijk rond 17.45 komt halen, zo kunnen we een fatsoenlijke overdracht geven en rustig afscheid nemen.

In de zomervakantie zijn we ook open. Alleen tussen kerst en oud en nieuw zijn we een week gesloten.

Het uurtarief in 2021 is €9,28.

Een kind kan bij het begin van de zwangerschap worden ingeschreven. Okkie heeft hiervoor een inschrijfformulier waarop onder meer kan worden aangegeven hoeveel dagen en voor welke dagen een plaats gewenst is. Als je wat betreft die dagen flexibel bent, vergroot je de kans op een plek een beetje. Ouders ontvangen een bevestiging van de inschrijving.

We hebben op dit moment een volle babygroep en een erg lange wachtlijst.
We hebben daarom besloten een inschrijfstop voor de babygroep te hanteren tot en met juni 2022.

Je kunt je kind vanaf 21 maanden wel inschrijven voor de peutergroep, daar hebben we nog wat plekken op woensdag en vrijdag en een korte wachtlijst voor de andere dagen.

De kinderen komen op volgorde van binnenkomst op de wachtlijst te staan. Als ouders met hun kind aan de beurt zijn, worden zij door Okkie benaderd. Dit gebeurt meestal per mail, check ook af en toe je ongewenste mail.